Anja-Kristin Frantzen Leirdal

Vet du hva? Jeg bryr meg ikke!

Nei, det gjør jeg faktisk ikke. Du som ser stygt på meg når vi går forbi hverandre, du som snakker bak min rygg samtidig som du later som du er min venn, du som bare vil dra meg langt ned, du som setter ut rykter om meg og ikke minst du som ikke ønsker at jeg skal lykkes. Hva gir dette deg? Gir det deg lykke og en god følelse av å se at jeg ikke lykkes?

Når skal du egentlig innse at hvert eneste menneske er like verdifullt og fantastisk akkurat som deg? Det er jo kjempe flott at akkurat du er feilfri og perfekt, men hva er det som gjør deg så ulykkelig som må rakke ned på andre hele tiden? Tenk om hvert eneste menneske skulle være som deg, feilfri og perfekt? - som du selv synes du. Men er det noe jeg synes er fantastisk med alle menneskene i verden, så er det at vi alle er ulike. Vi har alle en historie å fortelle, og vi har nesten alle noe forferdelig vi har opplevd og skal leve med. Tenk over det.

SAMSUNG CSC

Jeg tror vi jenter er de verste. Hvorfor bruker vi ikke heller tiden vår på å rose hverandre opp i skyene? Å gi et komplement til en annen jente på skolen, på fest eller helt random på gaten til noen du ikke kjenner gir en vanvittig god følelse, og ikke minst hvor fin reaksjonen til jenta som faktisk mottar denne setningen. De fleste jentene ser faktisk totalt overrasket ut, rett og slett fordi de ikke forventer å høre sånne ting fra andre de ikke kjenner så godt eller ikke kjenner i det hele tatt. Prøv det, og fortell meg gjerne hvordan du følte deg etter på. Vi jenter burde heie på hverandre, gi komplementer og ros som får selvtilliten til å stige til himmels. Tenk hvor sterke vi hadde stått sammen!Alle kan ikke like alle, og det er ikke noe man kan få endret på. Noen har bestemt seg for at de ikke liker deg før de overhodet kjenner deg, men tror og hører på alt annet som blir sagt. Tenk over hvor mange gode personer i verden du går glipp av å være sammen med og bli kjent med fordi du forhåndsdømmer personer. Den personen kunne kanskje blitt en av dine beste venner. Du burde innerst inne selv forstå at du har problemer dersom du ikke ønsker at andre skal lykkes, at du blir irritert og rakker ned på andre fordi de får tre hundre likes på et bilde og fordi de rett og slett ser hamrende godt ut! Jeg lover; prøv å skriv en fin kommentar til denne jenta - it feels so good! 

SAMSUNG CSC

Det du skal vite er at jeg ikke lenger bryr meg om de som ikke liker meg. Jeg har brukt så mange år av livet mitt på å prøve å bli likt av ALLE. Det er først for et halvt år siden jeg innså at det går bare ikke Anja-Kristin, det går ikke. Uansett hvor mye man prøver, så er det faktisk du som ender opp med å være lei deg eller å bli såret. For alle vennene man trodde man hadde brydde seg ikke. Status. Det brydde de seg om. Alle som vendt mot deg på grunn av rykter og annet snakk skal man være glad for å være kvitt. Man må bare håpe at de som sitter igjen merker savnet etter en venn de en gang hadde, som de kunne snakke veldig godt sammen med♥ Du er verdifull.

SAMSUNG CSC

En ting jeg har lært er at man skal bruke tid på dem som vil bruke tiden sammen med deg også, de som får deg til å le, de du kan ringe og skrive til når som helst og de vennene som det kan gå flere uker før man snakker med - men absolutt ingenting forandret når man møtes igjen. Jeg skal heller ikke skryte på meg at jeg har vært som beskrevet overfor, men jeg har forandret meg utrolig mye - til det bedre. De fleste som kjente meg fra ungdomsskolen og videregående kommer ikke til å kjenne igjen den nye Anja-Kristin. De husker meg bare som den redde personen som alltid søkte aksept og det å bli likt av alle, og den personen som tok seg selv så høytidelig at man ikke kunne gjøre noe gøy. 

La oss høre etter anti-janteloven!
1. Du er enestående 
2. Du er verd mer enn noen kan måle 
3. Du kan noe som er spesielt for deg 
4. Du har noe å gi andre 
5. Du har gjort noe du kan være stolt av 
6. Du har store ubrukte ressurser 
7. Du duger til noe 
8. Du kan godta andre 
9. Du har evner til å forstå og lære av andre 
10. Der er noen som er glad i deg

Nå kjører jeg mitt eget løp og jeg gjør hva jeg vil uten å bli styrt av andre. Til slutt og sist så er det dem som bruker tiden av sitt liv på å snakke om deg. Når de møtes og jeg er samtaleemnet, da har man jo ikke så mye å gjøre om dagen.
Jeg kan med hånden på hjertet si at livet mitt ble bedre etter at man tørr å gi litt faen.

Victoria Larsen

11.01.2017 kl. 19:00
Utrolig flott innlegg! Blir utrolig inspirert. Kjempe fine bilder av deg :)

Anja-Kristin Frantzen Leirdal

11.01.2017 kl. 19:06
Victoria Larsen: Tusentakk, det betyr mye for meg da det er veldig personlig!:-)

Znippen.no

11.01.2017 kl. 19:20
Kjempebra skrevet :D Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom min nye blogg og følge den på facebook :)

Anja-Kristin Frantzen Leirdal

11.01.2017 kl. 19:26
Znippen.no: Tusentakk:-) Håper også at din dag er fin!

Hege Kristin

11.01.2017 kl. 19:40
bra skrevet :D

og så fine bilder av deg <3

Anja-Kristin Frantzen Leirdal

11.01.2017 kl. 20:46
Hege Kristin: Takk<3
Sterk flott kvinne!! :D Stå på!

Anja-Kristin Frantzen Leirdal

11.01.2017 kl. 20:46
I r l i n: <3

Gina Elena

11.01.2017 kl. 22:42
Dette var et flott innlegg! Jeg tror nok selv at det er vi jenter som er verst, og da mener jeg alt fra baksnakking osv. Dette var inspirerende å lese. :)

Anja-Kristin Frantzen Leirdal

11.01.2017 kl. 23:03
ginaelenaa: <3

Birte

12.01.2017 kl. 13:03
Ååååhh for eit utrulig fint innlegg, Anja!! Så sjukt sant. Du er fantastisk! <3

Anja-Kristin Frantzen Leirdal

12.01.2017 kl. 13:59
Birte: Love you<3

Oda

12.01.2017 kl. 17:16
Utrule flott skreve, Anja! Da e so sant, kunne ønska alle ga litt faen i ke alle andre meina, og berre e seg sjøl <3 Da ha virkele du gjort, og da e kjempe bra!! :)

Klem <3

Anja-Kristin Frantzen Leirdal

13.01.2017 kl. 00:56
Oda: Tusentakk vennen <3
Anja-Kristin Frantzen Leirdal

Hei! Jeg heter Anja-Kristin Frantzen Leirdal, en 20 år gammel jente bosatt i Gaupne/Førde. Jeg blogger om hverdagen min og generelt det som interesserer meg!


Kontakt:
anjakristin.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits